Nalazite se:

Obavijest za naručitelje

Objavljivanje u Službenom listu Europske unije

Danom pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji objave javne nabave za nabave velike vrijednosti slati će se na objavljivanje putem Elektroničkog oglasnika javne nabave RH i u Službeni list Europske unije (TED – Tender electronic daily).

 

Vrijednosti Europskih pragova

 

Objave javne nabave čija je procijenjena vrijednost jednaka ili prelazi vrijednost Europskih pragova morat će se poslati na objavu u Službeni list Europske unije.

 

 

Vrijednosti europskih pragova od 1. siječnja 2016. godine možete vidjeti ovdje.

 

 

 

 

Slanje objava u Službeni list Europske unije

 

Sukladno Uredbi o objavama javne nabave (NN/10/2012), sastavljanje i slanje objava javne nabave na objavljivanje u Službenom listu Europske unije obavlja se isključivo putem Elektroničkog oglasnika javne nabave RH.

 

Prilikom popunjavanja obrazaca kroz Elektronički oglasnik javne nabave RH potrebno je obratiti pozornost 2 koraka koja utječu na slanje objava u Službeni list Europske unije:

 

Procijenjena vrijednost nabave i vrsta ugovora.

 

Opcije objavljivanja

 

Ukoliko je procijenjena vrijednost javne nabave jednaka ili preko vrijednosti europskih pragova - u koraku "Opcije objavljivanja" -> "Slanje objave na objavljivanje u Službenom listu Europske unije" – potrebno je odabrati opciju "DA", u suprotnom nećete moći proći navedeni korak te poslati objavu na objavljivanje.

 

Ukoliko procijenjena vrijednost javne nabave ispod vrijednosti europskih pragova – tada može odabrati želite li ili ne poslati objavu na objavljivanje u Službeni list Europske unije.

 

Nakon toga nastavljate dalje sa postupkom objavljivanja na "uobičajeni" način (kreiranje i slanje objave).

 

Nakon što ste uspješno poslali objavu na objavljivanje na Vašu e-mail adresu dobit ćete 2 poruke:

  1. objava uspješno poslana na objavljivanje u Elektronički oglasnik javne nabave RH
  2. objava zaprimljenena i bit će poslana u Službeni list Europske unije sa odabranim datumom slanja

 

Nakon što objava bude objavljena, također dobivate na Vašu e-mail adresu 2 poruke

  1. objava uspješno objavljena u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH (idući radni dan od dana slanja na objavljivanje)
  2. objava uspješno objavljena u Službenom listu Europske unije (najkasnije pet dana od dana njena slanja na objavljivanje)

 

 


Unosi telefonskih i telefaks brojeva, e-mail adresa i URL adresa

 

Kako se radi o automatiziranom procesu slanja i zaprimanja objava u Službeni list Europske unije, podatke za telefonske i telefaks brojeve, e-mail adrese i URL adrese potrebno je unositi u standardiziranom formatu.

 

Formati za unos telefonskih i telefaks brojeva: +385 1123456

Format za unos e-pošte: xyz@xyz.xyz 

Format za unos URL adrese: http://, https://, ftp://, www. 

  

Sve o temi:
Loading...