Nalazite se:

Objave postupaka nabave čija je procijenjena vrijednosti za nabavu robe i usluga do 200.000,00 kn bez PDV-a, odnosno za nabavu radova do 500.000,00 kn bez PDV-a

Bagatelne nabave

Poštovani korisnici Elektroničkog oglasnika javne nabave RH.

 

Sukladno Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o javnoj nabavi (NN 143/2013), od 10. prosinca 2013. za nabave čija je procijenjena vrijednosti za nabavu robe i usluga do 200.000,00 kn bez PDV-a, odnosno za nabavu radova do 500.000,00 kn bez PDV-a nije potrebno provoditi postupke javne nabave.

 

Ove izmjene imaju za posljedicu povećanje broja tzv. „bagatelnih nabava“ koje naručitelji mogu provoditi po vlasitoj internoj proceduri.

 

S obzirom na veliku posjećenost Elektroničkog oglasnika javne nabave RH od strane gospodarskih subjekata koji sudjeluju u postupcima nabave kao ponuditelji tj. dobavljači, objavljivanjem bagatelnih nabava na navedenom portalu možete dobiti kvalitetnije ponude za nabavu roba, radova i usluga koje ne spadaju pod Zakon o javnoj nabavi te ujedno povećavate transparentnost i dostupnost postupaka nabave.


Objavljivanjem bagatelnih nabava na Elektroničkom oglasniku javne nabave RH, imat ćete sve postupke nabave Vaše organizacije na jednome mjestu, kako postupke javne nabave tako i postupke bagatelnih nabava.

Postupak objavljivanja će biti uvelike pojednostavljen u odnosu na objavljivanje objava sukladno Zakonu o javnoj nabavi te će se također moći prilagati dokumentacija za nadmetanje.

 

 

Naručitelji koji se prijave na Elektronički oglasnik javne nabave RH, sa svojim pristupnim podacima (korisničko ime i lozinka), imati će dodatnu navigaciju za objavljivanje bagatelnih postupaka.

 

 

 

 

Objave bagatelnih nabava nalazit će se na izdvojenom popisu objava na Elektroničkom oglasniku javne nabave RH.

 

 

 

 

 

Za jedistvenu cijenu od 250,00 HRK (bez PDV-a) možete objaviti cijeli postupak bagatelne nabave, u koju spada:

  • Objava poziva na nadmetanje za bagatelne nabave
  • Objava ugovora za bagatelne nabave
  • Prilaganje dokumenata dokumentacije za nadmetanje
  • 5 dokumenata (jedan dokument – max 5 MB)
  • čuvanje dokumentacije 60 dana od dana objave

 

 

Za više informacija o objavljivanju bagatelnih nabava na Elektroničkom oglasniku javne nabave RH slobodno se obratite Službi za korisnike. 


Loading...